Sijoitusyhtiökonsultointi

Tämän sivuston blogitekstit käsittelevät yhtiön kautta sijoittamista ja sen verotusta. Tarkoituksena on pikku hiljaa kartuttaa tietopankkia aiheeseen liittyen. Kirjoitukset ovat alkaneet syksyllä 2016 ja jatkuvat niin kauan kuin kirjoitettavaa riittää. Sisältö pyritään kategorisoimaan mahdollisimman selkeästi blogiarkistoon.

Tekstit ovat siis vapaasti saatavilla ja kommentteihin pyritään vastaamaan. Jos haluat henkilökohtaista konsultointia ja paneutumista omaan tapaukseesi, on sitä saatavilla tuntihintaan 100,00€(+alv 24%). Konsultointi on vähennyskelpoista kulua yhtiön tai yksityishenkilön tuloverotuksessa.

Miksi maksaisit konsultoinnista? Hyvä konsultti maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti tavalla tai toisella, tässä tapauksessa euromääräisinä verosäästöinä. Kaikki on selvitettävissä myös itse, mutta henkilöltä, jolla ei ole laajaa asiantuntemusta, veivaamiseen kuluu tuhottomasti aikaa ja asioita jää helposti huomaamatta. Tämä johtaa verohallinnon selvityspyyntöihin ja korkeampiin veroihin kuin mihin konsultin neuvoilla olisi päästy.

Suosittelen siis ehdottomasti konsultointia vähintäänkin alkuvaiheeseen. Kuinka paljon, se on sinusta kiinni. Oman osallistumisen ja ulkoistamisen suhde on sovittavissa. Joka tapauksessa konsultointi on win-win-tilanne, paitsi ehkä verokarhulle.

Varaa konsultointia

Tapaamiset toimistollani Herttoniemenrannassa, asiakkaan luona (pk-seutu) tai etänä.